Tijd om te gaan !!
Blijf op de hoogte en volg Roel
14 Februari 2008 | Nederland, Susteren
Het is weer zover: De volgende reis staat voor de deur.
En om jullie van al mijn interessante verhalen op de hoogte te houden zal ik eens in de zoveel tijd een verhaaltje plaatsen en dit proberen enigszins te visualiseren met wat foto’s.
Zaterdag 16 februari is mijn laatste zaterdag in Nederland dit jaar en, als je zin hebt, dan ben je welkom om gezellig een biertje te komen drinken in Heerlen.
Gr. Roel
And for all off you who have no clue what I just wrote:
Welcome !! This site is where I’ll put my pix along my travels and if you’re also interested in understanding what I write, I would recommend www.mijnwoordenboek.nl . it’s a pretty precise dictionary.
;)
14 Februari 2008 - 13:41
Jules:
Roel,
Ziet er goed uit! Tot wanneer blijf je deze keer? En wanneer ben je in Bali? Ik ga nl van 12 juli tot 13 augustus naar Bali toe. Misschien kom ik je nog tegen :-)
In ieder geval een goede reis!
Groet,
Jules -
15 Februari 2008 - 08:33
Kim:
he roelie,
ziet er leuk uit dat reisje!! ben zo jaloers he!!! echt super cool.. 16 feb.. is gewoon morgen al.. dan kan ik helaas niet.. heel veel plezier en hou ons op de hoogte..
kussssssss -
15 Februari 2008 - 13:43
Ghis:
Ey Roeleboel,
Ik hoorde dat je zaterdag nog een afscheidsfuif houdt. Kan me niet meer herinneren waar, maarruh ik nodig mezelf bij deze uit:)))))
Viel spass auf jedem Fall -
15 Februari 2008 - 16:14
Ruben:
He Pik,
vanaf nu heb ik jou mails als "ongewenst" bestempelt...
Bah, wat heb jij een mooi leven!!!
Ik kan er morgen helaas niet bij zijn. Maar wens je wel een waanzinnige tijd en lots of rock en roll!!!
Mossels!
16 Februari 2008 - 13:19
Carlijn:
hi oude reisgenoot! jij hebt het reisvirus goed te pakken volgens mij, gaaf hoor! veel plezier iig en hou me op de hoogte, leuk! x, -
27 Februari 2008 - 19:08
Alex:
je zit helemaal niet meer in Susteren... ik eis een update! Als je cadeautje er morgen nog steeds niet is kom je maar terug om het zelf langs te brengen
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag