eerste reisverslag - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Roel Ruiter - WaarBenJij.nu eerste reisverslag - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Roel Ruiter - WaarBenJij.nu

eerste reisverslag

Blijf op de hoogte en volg Roel

02 Maart 2008 | Thailand, Bangkok

Na een rustige eerste week in Bangkok vol uitbundige maaltijden en kleine uitstapjes werd het tijd om op reis te gaan.
Zoals afgesproken, de eerste weken met de pap en de mam !!

De reis ging officieel van start om 07:12u nog geen twee uur later kwam de gids met een leuke/aangename verrassing... zie link : http://www.youtube.com/watch?v=9a7aOih7Vyc

dit is PUUR toeval voor diegene die denken dat het hele 'youtubeafzoeken' voor vertrek in scene gezet was

de eerste dag hebben we de bridge over the river kwai bezocht en een treintochtje gemaakt op de Birma-Thailand spoorlijn. Om vervolgens een simpele slaapplek op rustige locatie op te zoeken.

De volgende dag stond Ayuthaya op het programma. Een klein stadje met tientallen vervallen tempels en een afthanse avondmarkt waar we heerlijk gegeten hebben.

De volgende dag is vandaag al. vanuit Ayuthaya zijn we vertrokken richting Sukothai, ook een oude hoofdstad van thailand. Onderweg zijn we langs een tempelruine gereden die jungleboek tot leven brengt... ik mag trots vertrellen dat ik hier voor het eerst door een aap gebeten ben !!

Na nog een aantal oude tempels en een beetje vreemd chinees hok tijdens lunchtijd zit ik nu in een luxe resort als enige om 11 's avonds nog wakker het personeel bezig te houden.

Vanaf morgen is het gedaan met de tempels en wordt het tijd voor bergstammen, grote steden en Laos...

ik hou jullie op de hoogte !!

Ik heb overgens binnen een week al ontdekt wat ik later wil worden !!
zie filmpje op deze site fishfighter !!

• 02 Maart 2008 - 16:57

Alex :

jaaa jaaa toeval... dat zal wel... Ziet er echt lachen uit! Zeker veel gekocht daar ;) Wel leuk trouwens... een aap met mensenkennis, die vind je niet snel! Toch maar goed dat je ff langs de travel afdeling van de ggd bent gegaan dan!
    have fun en groetjes aan je ouders!
    KUS!

• 03 Maart 2008 - 08:44

Brk:

Ey,

Ziet er gezellig uit..

Wat hangt er eigenlijk op P3010278? Toch geen aapje, he..?

En die fishkiller is een sul..kan daar niet tegen..wel leuk voor harry, die kan daar al helemaal niet tegen, haha

Reisze,

Brk

• 03 Maart 2008 - 09:03

HarryB:

Ik herken maar een foto van mijn reizen in Thai: SINGHA !
    Mooie pics verder ! Een zeer cultuur intresse heb je zotezien.
    Filmpje, super !

• 03 Maart 2008 - 09:11

Ruud:

Roel, zit er fantastisch uit jongen! Ik laat het echte genieten maar even aan jou over ;) Enjoy mate.

• 03 Maart 2008 - 21:31

Edwin:

Deel 1 van 375! Netjes, netjes jong!
    zeg alleen maar niet dat je uit Nederland komt he... ivm wildersfilm is dat zelfmoord.
    Trouwens het risken om 3 uur 's nachts gaat moeizaam zonder zatte Roel :-S

Veel cultureel plezier nog jong!!!!! en proficiat met FS (uit bij volendam2-3!!!)
    Groetjes Ed

• 05 Maart 2008 - 08:36

Jose:

He roel,

Dat enge beest heb jij toch niet gegeten he'

• 05 Maart 2008 - 12:14

CARMEN:

HOI ROEL,
    LEUK FOTOS.VEEL PLEZIER EN HOUD ONS OP DE HOOGTE,
    GROETJES,
    CARMEN (van IKEA HEERLEN)

• 08 Maart 2008 - 00:39

Carlijn:

ziet er heerlijk uit daar. dat filmpje is echt absurd!!! al veel cultuur geproefd daar??? ;) x,

• 09 Maart 2008 - 19:51

Roelie/Pierre/Saskia:

Hallo Roel en familie.

Zou je dit verslag wat je per mail verspreid ook willen sturen aan ons (pierre en Roelie) adres is pierrewijnen@home.nl

Want ik Saskia krijg wel je reisverslagen namelijk.
    Pierre en Roelie zijn benieuwd naar jullie ervaringen, dus tot snel...

Groetjes, Saskia, Roelie en Ome Pierre.

• 16 Maart 2008 - 16:10

O.Hein-t.Diny:

Roel, van harte gefeliciteerd met je verjaardag morgen. Heerlijk een verjaardag met mooi weer. Als cadeautje van zowel t.Roelie en o.Pierre en ons hebben wij foto/videoruimte besteld voor jou. Veel plezier, groeten aan de familie en natuurlijk een dikke verjaardagszoen van je oude tante . . . .

• 16 Maart 2008 - 17:07

Kiona:

Hej Roel,

Geweldige foto's! Amuseer je daar he!
    En alvast een fijne verjaardag morgen! :)
    (die kan ik nooit meer vergeten dankzij jou ;)) Ben benieuwd naar wat nog allemaal komen gaat, spannend!

Groetjes, Kioon

• 16 Maart 2008 - 18:43

Roelie Wijnen:

Hallo jarige Roel in Bangkok,
    Van Harte gefeliciteerd met je 24e verjaardag. Bij jullie is de 17e al begonnen maar jij ligt gegarandeerd nog op een oor. Wij wensen je een onvergetelijke verjaardag en zouden graag bij het diner willen aanschuiven!!!Helaas dat gaat niet..! Heel veel plezier en een heel fijn jaar!
    Voor je ouders een goede reis naar huis.
    Groetjes aan iedereen Roelie{en Pierre}.